Climacell Papirisolering

Climacell Papirisolering på hele Sjælland – isolering med papiruld i bl.a. Amager, Næstved og København

Mange tror at papirisolering / papiruld er et nyt produkt, men faktisk er det et gammelt produkt som første gang blev anvendt i USA for ca. 100 år siden.

I Europa er det især Sverige, Tyskland, Finland og efterhånden også Danmark, der anvender produktet som et at de fortrukne isoleringsmaterialer. Papiruldsisolering er et gennemtestet produkt med mange fantastiske egenskaber. Isomester.dk i Skælskør arbejder med papiruldsisolering overalt på Sjælland, og har bl.a. udført mange projekter i København, Amager, Næstved, Slagelse og Roskilde.

Om vores papirisolering på Sjælland

Hvis man sammenligner papirisolering med de mere almindelige isoleringsmaterialer som glasuld og stenuld, har materialet flere forskellige fordele. Nogle af disse fordele kan du se nedenfor:

Papirisolering klør og kradser ikke.

Det giver en bedre lydisolering end f.eks. mineral og glasuld.

Det er mere miljøvenligt end traditionelle isoleringsprodukter.

Varmeisoleringen er lige så god som i de traditionelle isoleringsprodukter.

Materialet kan optage og afgive fugt.

Granulat med papirisolering pakker sig tæt omkring rør og installationer.

Papiruldsisolering kan med fordel anvendes både til hulmursisolering og isolering af loft.

Generel information om materialet papiruld

Papiruld er et isoleringsprodukt der fremstilles af aviser som rives i stykker til granulat. Materialet tilsættes naturlige salte som bolsalt for at forhindre grobund for råd og svamp. Disse salte gør også, at skadedyr ikke vil opholde sig i materialet, da saltene virker udtørrende, og derfor er ubehagelige for dyrene.

Papiruld tilsættes også brænd hæmmer der gør, at materialet ikke kan brænde. I stedet forkuller papiruld ved direkte kontakt med ild. Se mere i denne video.

Papiruldsisolering blæses oftest ind i de konstruktioner der skal isoleres, men findes også i pladeform. Papiruldsisolering er et miljøvenligt produkt, som er lavet af 100% genbrugsmateriale.

Her kan du downloade katalogerne om Climacell Papirisolering

Hvis du klikker på nedenstående billede, kan du downloade vores folder med alle de vigtige informationer omkring topproduktet Climacell Papirisolering.

Vi udfører isolering med papiruld på Amager, Næstved, København, Roskilde og hele Sjælland

Vil du ringes op?