Erhvervsisolering – vi er professionel samarbejdspartner til isolering af nybyggeri og renovering

Vil du slippe for isoleringsarbejdet og samtidig tjene 20 % af ordren ved at benytte en professionel samarbejdspartner?

Isoleringsfirmaet IsoMester.dk på Sjælland tilbyder kvalificeret rådgivning samt diverse opgaver indenfor erhvervsisolering.

Vi er samarbejdspartner i isolering for en bred vifte af faggrupper inden for håndværk og industri, heriblandt tømrermestre og håndværksmestre, arkitekter, kommuner samt boligforeninger.

Hos IsoMester.dk er vi på udkig efter nye samarbejdspartnere ved både isolering og termografering på Sjælland. Vi er interesserede i at indgå i et godt samarbejde med diverse autoriserede håndværkere indenfor både nybyggeri og renovering.

Vi udfører hele isoleringsarbejdet, mens din eneste rolle er at formidle aftalen til slutkunden. Til gengæld kvitterer vi med 20 % af ordreværdien direkte til dig som håndværker.

Vi har udarbejdet en skabelon, hvor du nemt kan udregne din pris på vores ydelser, og dermed hurtigt give din kunde en pris på isolering.

Hvorfor vælge os som samarbejdspartner til erhvervsisolering?

Vi tilbyder dig:

Attraktive priser på isoleringsopgaverne, med en god fortjeneste.

En kompetent og pålidelig samarbejdspartner med mange års erfaring.

Professionel og kvalificeret rådgivning.

Et bredt netværk, som årligt udfører 1000 isoleringsopgaver.

Deltagelse i projektering og byggemøder, hvor vi kan bidrage med vores viden, erfaring og fagkundskaber.

Udarbejdelse af isoleringsattest som kvalitetssikring.

Landsdækkende service.

Vi tilbyder, som din samarbejdspartner, isolering af følgende

Hos IsoMester.dk beskæftiger vi os med isolering overalt på Sjælland. Vi udfører bl.a. følgende opgaver: Isolering af loft, hulmursisolering, isolering af skunk, krybekælder, isolering og lydisolering af etageadskillelse mm.

Vi benytter stor set alle materialer i vores arbejde. Her kan du se nogle af disse forskellige materialer:

Superglass, Knauf & Isover (glasuldgranulat).

Paroc Stenuld.

Træfiber.

Eps ThermoPearls® (Flamingokugler).

Superquilt refleksiv isolering.

Vi er del af et netværk af isolatører i hele Danmark

Vi er en del af Breinholm Gruppen, som er et stærkt netværk bestående af dygtige isolatører fordelt over hele landet. Vi er alle autoriserede isolatører, som løbende udvikler vores kompetencer i form af kurser og efteruddannelse.

Vi er lydhøre overfor særlige præferencer, da vi med ovenstående materialer kan varetage de fleste opgavetyper. Det varierer hvilke isoleringsmaterialer vi anvender, da dette afhænger af projektets type, derfor er vi altid klar til at give dig kvalificeret rådgivning.

Isomester.dk arbejder som samarbejdspartner ved erhvervsisolering på hele Sjælland, bl.a. i København, Amager, Roskilde, Næstved og Slagelse

Vil du ringes op?