Efterisolering og isolering af skunk

Efterisolering og isolering af skunk i København, Næstved, Slagelse, Roskilde og hele Sjælland

Har du kolde skunkvægge i din bolig, eller kan du mærke, at det trækker ind med kold luft? Vil du have udført professionel skunk isolering fra et isoleringsfirma med mange års erfaring inden for netop dette arbejdsområde?

Hos Isomester.dk er vi eksperter inden for efterisolering- og isolering af skunk og skunkvægge, og vi har udført opgaver på det meste af Sjælland, bl.a. i København, Slagelse, Næstved og Roskilde. Du kan kontakte os på tlf. 21 63 86 09 eller på vores mail her.

Billig efterisolering / isolering af skunk og -vægge

Der findes flere forskellige former for skunke, både små og store. Hvis skunken er så lille, at det ikke er muligt at komme ind i den, kan man fylde den op udefra. I sådanne tilfælde er det dog meget vigtigt, at det bliver gjort korrekt, da man aldrig må stoppe for ventilationen.

I større skunke findes der oftest en lem, som giver adgang til at kravle ud i den. For at udføre så effektiv en skunk isolering som muligt, er det vigtigt både at lave isolering af skunkvæggene og af gulvet. For at overholde isoleringskravene, skal tykkelsen minimum være 300 mm, men vi anbefaler 400 mm hvis det er muligt. Det er samtidig vigtigt også at udføre en effektiv isolering af lemmen, samt af eventuelle varme rør der måtte befinde sig i skunken.

Fordele ved vores skunk isolering

Der er mange forskellige fordele ved at få udført en effektiv og grundig skunk isolering. Nedenfor har vi beskrevet nogle af de største fordele.

Skunk isolering giver store besparelser på varmeregningen.

Du undgår træk af kold luft og kolde vægge.

Du opnår et bedre og mere behageligt indeklima i boligen.

Isoleringen øger værdien af din bolig, og kan bidrage til et bedre energimærke.

Du mindsker din boligs udledning af CO2.

Kontakt os om isolering af skunk på Sjælland

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med skunk isolering, eller hvis du kunne tænke dig et godt og billigt tilbud, kan du altid kontakte os på tlf. 21 63 86 09. Du kan også skrive os en mail fra vores kontaktformular her.

Vi står klar med professionel rådgivning, og til at forbedre din bolig og mindske din varmeregning.

Vi udfører isolering af skunke på hele Sjælland, ofte i Roskilde, København, Slagelse og Næstved

Vil du ringes op?