Lydisolering og isolering af etageadskillelse

Lydisolering og isolering af etageadskillelse i København, Roskilde, Slagelse, Næstved og hele Sjælland

Har du kolde gulve i din lejlighed, eller er du træt af at kunne høre alt hvad overboen eller underboen foretager sig? Så skulle du overveje at få udført en professionel isolering eller lydisolering af etageadskillelsen.

Hos isoleringsfirmaet Isomester.dk, er vi eksperter i effektiv og billig isolering af etageadskillelse på Sjælland, og vi har bl.a. udført mange opgaver i København, Næstved, Slagelse, Roskilde og i Nordsjælland.

Effektiv og billig lydisolering af etageadskillelse på hele Sjælland

Vi får typisk henvendelser om vores opgaver fra folk som synes, at de kan høre for mange detaljer om deres underboers eller overboers privatliv. En effektiv og tæt isolering mindsker nemlig betragteligt lydniveauet, ligesom det også medvirker til varmere gulve og mindre træk i boligen.

Vi arbejder både for private, erhverv samt de offentlige, og vi udfører opgaver i lejligheder såvel som villaer i flere etager.

Vi kan både udføre opgaverne udefra og indefra, og du kan læse mere om de 2 forskellige måder nedenfor. Du kan også kontakte os for mere information på tlf. 21 63 86 09.

Sådan foregår isoleringen indefra og udefra

Etageadskillelse indefra – hvis ikke isoleringen kan blæses ind udefra, kan vi tilbyde at fylde etageadskillesen indefra. Dette gøres ved at bore et lille hul i gulvet hvorigennem vi blæser enten papiruld / papirisolering eller Neopixels flamingo isolering. Med denne løsning skal der ikke bores huller i facaden, og vi lapper naturligvis de små huller med en pæn og neutral fyldning.

Etageadskillelse udefra – Når vi udfører isolering af etageadskillelse udefra, gør vi det ved at udtage sten imellem etagerne i facademuren.

Derefter blæser vi enten papiruld eller flamingo isolering ind via et langt rør, som gør det muligt at komme helt ind bagest i adskillelsen. Efterhånden som den fyldes op trækkes røret ud, indtil der er fyldt helt op. Det anbefales at fylde op med 300-400 mm. hvis dette er muligt.

Største fordele ved isolering af etageadskillelse

Der er flere forskellige fordele ved at få udført denne type opgave. Der er både tale om store og markante fordele klimamæssigt såvel som økonomisk. Du kan se nogle af de største fordele nedenfor.

Du opnår et forbedret indeklima og bedre boligforhold med behagelige gulve.

Du øger din boligs salgsværdi og kan opnå et bedre energimærke.

Der er mange penge at spare på varmeregningen.

Du bidrager til en mindskelse af CO2 udslippet.

Du får en effektiv lydisolering af adskillelsen.

Det bliver nemmere for dig, at holde en konstant temperatur i hele boligen.

Kontakt os hos Isomester.dk i Skælskør på Sjælland

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os hos Isomester.dk på tlf. 21 63 86 09 eller på vores mail her.

Vi står klar med vores professionelle og kyndige rådgivning, ligesom vi naturligvis også gerne beregner en billig og uforpligtende pris på din opgave.

Vi udfører isolering af etageadskillelse i Slagelse, Næstved, København, Roskilde og på hele Sjælland

Vil du ringes op?