Hulmursisolering

Billig hulmursisolering i København, Slagelse, Næstved, Roskilde og på hele Sjælland

En effektiv og billig hulmursisolering er en af de mest rentable måder at nedbringe varmeforbruget i din bolig på. Omkring 30 % af varmetabet, udledes gennem hulmuren. Hulmursisolering er derfor en meget effektiv måde at energirenovere sin bolig på. Samtidig giver det også en masse andre fordele.

Lavere varmeforbrug.

Bedre økonomi.

Bedre indeklima.

Nemmere opretholdelse at konstant rumtemperatur.

Du minimerer risikoen for skimmelsvamp på dårligt isolerede vægge.

Du sænker dit CO2 udslip, hvilket er godt for miljøet.

Din bolig stiger i værdi.

Sådan får du udført en billig hulmursisolering på Sjælland

De fleste huse opført i Danmark mellem 1900 og op til 1990’erne er ikke født med hulmursisolering. Derfor bør du overveje at få hulmuren isoleret med et granulat af høj kvalitet.

Selve processen med hulmursisolering er skånsom og effektiv. Vi ændrer ikke på udseendet af din nuværende facade, da vi benytter os af den nyeste metode til hulmursisoleringen. Med denne metode borer vi et passende antal 18mm huller i dine fuger i murværket, og der igennem opfylder vi din hulmur med isoleringsgranulat med vores isoleringsmaskine. Vi benytter bl.a. papiruld / papirisolering, Neopixels flamingo isolering og glasuldsgranulat.

Tjek om du har en hulmur

Langt de fleste huse opført efter 1900 tallet har en hulmur. Muren er som oftest opbygget på følgende måde.

En mursten udvendigt som fylder 10,8 cm og en mursten indvendig som fylder 10.8 cm.

Den nemmeste måde du kan måle bredden på din ydervæg er ved at åbne et vindue, og måle den totale tykkelse fra bagmur til ydermur. Hvis din mur er tykkere end 24 cm har du med stor sandsynlig en hulmur som kan hulmursisoleres – der er dog visse undtagelser.

Hvis dit hus f.eks. ikke oprindeligt er opført til beboelse, som garagebygning eller tidligere har været anvendt til staldbygninger, er der risiko for, at murene er opført som massive mure hvilket betyder, at det ikke er muligt at udføre en hulmursisolering.

Vi undersøger dine ydervægge

Når vi hos Isomester.dk på Sjælland bliver kontaktet med henblik på at udføre hulmursisolering, undersøger vi ydevæggene med vores professionelle værktøjer. Det foregår således, at vi med vores termiske kamera foretager en termografering og tager billeder af dine ydervægge.

Disse billeder vil give os et overblik over varmetabet på dine ydervægge og over, om der evt. er gammel isolering der er sunket sammen, som derfor ikke giver en optimal hulmursisolering længere.

Dernæst borer vi et par 9mm huller i fugen mellem dine mursten. Derefter benytter vi et endoskop til at kigge nærmere efter i din hulmur. Et endoskop er et oplyst kamera monteret på en fleksibel slange, dette kamera skubbes ind i hulmuren, og derefter kan vi danne os et overblik om hulmurens beskaffenhed.

Ud fra vores undersøgelser giver vi alle vores kunder en uvildig rådgivning omkring valg af isoleringsmaterialer samt fordele og ulemper og forventede økonomiske besparelser ved en hulmursisolering.

Hvorfor skal du vælge os til hulmursisolering?

Vi er uddannet certificeret isolatør.

Vi rådgiver professionelt og uvildigt på tværs af materialer.

Gratis opmåling og tilbud på netop din opgave.

Vi laver beregninger omkring din årlige varmebesparelse og kw2 timer.

Vi søger energitilskud til dig gennem vores aftale med energiselskaber.

Vi udsteder efter endt arbejde en isoleringsattest.

Men ikke mindst vi holder hvad vi lover.

Vi udfører billig hulmursisolering i København, Næstved, Roskilde, Slagelse og hele Sjælland

Vil du ringes op?