Tømning af hulmur for isolering

Professionel tømning af hulmur for isolering i København, Roskilde, Næstved og på hele Sjælland

Er du utilfreds med din hulmur, fordi den ikke er blevet fyldt ordentligt? Ønsker du at få udført en professionel tømning af hulmuren for isolering, så du i stedet kan få fyldt den ordentligt og med gode kvalitets materialer?

Hos Isomester.dk i Skælskør på Sjælland har vi igennem de sidste mange år ofte stiftet bekendtskab med personer, som tidligere har haft et firma til at udføre hulmursisolering i deres bolig. Efterfølgende har vi kunnet konstatere, at denne hulmursisolering har været meget mangelfuld.

Derfor har vi også – igennem flere år – udtænkt en effektiv måde, hvorpå vi kan udføre tømning af kundernes hulmure.

Vi er eksperter i tømning af hulmur for isolering

Vi har opfundet en helt unik måde at tømme hulmuren på, i form af specialudviklet udstyr og kompressorer.

Udstyret gør os i stand til at fjerne diverse isoleringsgranulater f.eks. papiruld, flamingo granulat, Lecakugler, glasuldsgranulat mm.

Når hulmuren er tømt, kan vi efterfølgende tilbyde en grundig hulmursisolering. Når vi udfører hulmursisolering, benytter vi ofte Neopixels flamingo isolering som blæses ind med 10 bar. Dette gør, at isoleringen bliver fordelt helt jævnt (og med et minimum af kuldebroer).

Samtidig blæses Neopixels også ind med Neofixx lim hvilket bevirker, at flamingo kuglerne ikke falder sammen efterfølgende.

Vi kan også først undersøge din hulmur med en termografering

For at finde ud af, om det vil være nødvendigt at få hulmuren tømt, skal vi først have konstateret, om den indeholder kuldebroer.

Dette kan vi gøre med en effektiv termografering, som giver et fuldstændigt billede af hele boligens klimaskærm. Ud fra termograferingen kan vi udføre en meget grundig rapport, og efterfølgende rådgive om, hvor det bedst kan betale sig at påbegynde en efterisolering.

Kontakt os om tømning af hulmursisolering på Sjælland

Hvis du ønsker at vide mere om vores unikke arbejdsområde, er du velkommen til at kontakte os hos Isomester.dk i Skælskør. Du kan enten skrive os en mail på vores kontaktformular her, eller ringe til os på tlf. 21 63 86 09.

Hvis du ønsker et overslag på en god pris på hulmursisolering, giver vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi udfører tømning af hulmur på hele Sjælland, og arbejder ofte i København, Roskilde, Næstved og Slagelse

Vil du ringes op?