Vores isoleringsfirma ligger i Slagelse kommune og tilbyder diverse former for isolering i København og på hele Sjælland

Uanset hvilken form for isolering du skal have udført på Sjælland, er vi hos isoleringsfirmaet IsoMester.dk ApS din lokale ekspert på området.

Vi udfører arbejde både for private og det offentlige, og vi samarbejder også med flere forskellige murerfirmaer, typehusfirmaer og tømrerfirmaer på Sjælland. Vi har stor viden og erfaring inden for området, og inden for diverse produkter og rådgiver derfor også gerne på tværs at disse. Nogle af de produkter vi ofte benytter er bl.a. papiruld, glasuld, og Neopixels flamingo. Alle opgaver bliver blæst ind med professionelle maskiner, hvilket til sammenligning med batts, giver det klart bedste resultat. Grunden til dette er, at man med indblæsning ikke får nogle tværgående og lodrette samlinger som danner kuldebroer (som man gør med traditionelt arbejde med batts).

Isoleringsfirma på Sjælland som er certificeret i Neopixels

Vi er autoriserede Neopixels isolatører. Dette produkt benyttes primært ved hulmure og krybekældre, og giver en utrolig god isoleringsevne, med en meget god lambda-værdi. Produktet blæses ind med et tryk på 10 bar hvilket betyder, at flamingo perlerne pakker sig utroligt godt og tæt i hulmuren.

Af isoleringsarbejde på Sjælland tilbyder vi bl.a. følgende:

Vi udfører stort set alt arbejde inden for dette område, og vi benytter altid materialer og produkter i højeste kvalitet. Nedenfor kan du klikke ind på det område du skal bruge hjælp til.

Vil du ringes op?