Isolering af krybekælder

Ekspert i isolering af krybekælder i København, Roskilde, Slagelse og på hele Sjælland

Kan du mærke at gulvene er fodkolde? Er det specielt slemt om vinteren når kulden virkelig sætter ind? Så skulle du overveje at få udført en professionel isolering af krybekælderen.

IsoMester.dk ApS er beliggende i Slagelse kommune, og vi er eksperter i isolering af krybekælder med det helt nye produkt Neopixels. Vi arbejder på hele Sjælland ofte i Næstved, København, Køge, Roskilde og Slagelse.

Produktet er et specielt patenteret produkt som giver mulighed for, indblæsning (også på steder hvor en efterisolering tidligere har været meget svær at udføre). Produktet har nogle specielle egenskaber som gør det muligt at benytte, når blot der tages højde for nogle specifikke faktorer.

Om vores isolering af krybekælder i København og på resten af Sjælland

Der kan være RIGTIG mange penge at spare på varmeregningen årligt, med denne form for opgave, og du vil også kunne opleve, en væsentlig forbedring af indeklimaet. Faktisk vil en efterisolering i nogle tilfælde kunne give en lignende følelse, som den du oplever i gulve med gulvvarme.

Hvis man kigger på de økonomiske besparelser er det således, at helt op til en tredjedel af varmen du køber, kan forsvinde ned igennem u-isolerede gulve. Derfor vil du kunne opnå markante besparelser på varmeregningen – ofte op til flere tusinde kroner om året.

Vi giver altid vores kunder en god og fyldestgørende rådgivning. Denne er vigtig for at sikre, at der ikke efterfølgende opstår fugtproblemer, svamp, forhøjet radonniveau mm. i boligen. Disse ting kan opstå, hvis isolatøren ikke har den nødvendige ekspertise inden for isolering af krybekælder, og dermed ikke sørger for, at der fremadrettet stadig vil blive tilført den nødvendige udluftning / luftgennemstrømning under gulvene.

I nogle tilfælde kan det være tilrådeligt, at der monteres en dampspærre som underlag for isoleringen. Dette rådgiver vi naturligvis også omkring.

Kontakt IsoMester.dk ApS for mere information

Hvis du ønsker at vide mere om ovenstående, eller hvis du vil vide, om det kan lade sig gøre at uføre isolering af krybekælderen hos dig, kan du kontakte os på tlf. 21 63 86 09 eller på vores mail her.

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og vi beregner også altid gerne et uforpligtende tilbud. Hvis du vil se billeder fra nogle af vores mange forskellige projekter, viser vi gerne billeder frem til dig.

 

Vi arbejder overalt på Sjælland, bl.a. i Roskilde, Slagelse, Næstved, København og Køge

Vil du ringes op?