Superglass (glasuldsgranulat)

Superglass (glasuld)

Superwhite 40 glasuld

Superwhite 40 glasuld er et isoleringsmateriale specielt udviklet til hulmursisolering, materialet er tilsæt et vandafvisende stof der øger modstanden over for fugt.

Produktets har en varmeledningsevne på 0,040-0,036 W/mK ved en montagetæthed på 18-25 kg/m3. hvilket gør Superglass Superwhite 40 glasuld til et de bedste produkter indenfor isolering på markedet.

Ud over de gode termiske egenskaber er Superglass Superwhite 40 klassificeret som brandklasse Euroclass A1 (EN 13501-1) hvilket er den højest opnålige brandklasse for isoleringsmaterialer.

Superwhite Loft glasuld

Modstandsdygtigt over for fugt. Superwhite loft glasuld er specielt udviklet til indblæsning i loftrum, lette ydervægskonstruktioner, etageadskillelser og spærfag i skråtage. Superwhite loft kan udlægge helt op til 500mm i tykkelsen.

Superwhite loft glasuld er fremstillet af 84 % genbrugsglas, så i stedet for at sende glasset til affaldsdepoter, tænkes der på miljøet ved at genbruge det til isoleringsmaterialet. Dette gør at Superwhite loft er et af de meste miljøvenlige og energibesparende mineraluldsprodukter på markedet.

Produktets har en varmeledningsevne på 0,042W/mK ved en montagetæthed på kun 16kg/m3.

Superglass loft har opnået brandklasse Euroclass A1 (EN 13501-1) hvilket er den højest opnålige brandklasse for isoleringsmaterialer.

Her kan du downloade katalogerne

Vil du ringes op?